6977444161 Ζωοδόχου Πηγής 18, Χαλάνδρι dimitrisanthis3@gmail.com
hero image
 
 
 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Δημήτρης Ανθής | Ενεργειακός Σύμβουλος - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις | Χαλάνδρι Αθήνα


 

Mε την ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, αλλά και με την αλλαγή παρόχου στις παρακάνω επιχειρήσεις πετύχαμε εξοικονόμηση ενέργειας 30% και συνολική εξοικονόμηση σε χρήματα που φτάνει στο 45%.
 

Καταστήματα κοσμημάτων Oxette και Loisir: Από το 2017 συνεργάζομαι με τα καταστήματα κοσμημάτων Oxette και Loisir. Οι πιο συνηθισμένες εργασίες είναι η αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων και η περιοδική συντήρηση για την αποφυγή βλαβών.

Brown Forman - Μαρούσι: Από το 2016 συντηρώ τα γραφεία της εταιρείας προώθησης και διαφήμισης αλκοολούχων ποτών, Brown Forman. Στα καθήκοντ;a μου είναι η αδιάλειπτη λειτουργία της εταιρείας.

Καταστήματα εσωρούχων Orange Stores: Η συνεργασία μου με τα συγκεκριμένα καταστήματα ξεκίνησε το 2005. Αναλαμβάνω την μελέτη και την κατασκευή των νέων καταστημάτων της εταιρείας, αλλά και την ενεργειακή αναβάθμιση των υφιστάμενων.

NOVATRON – NOVATRON SEC: Η σωστή συντήρηση αλλά και η έγκαιρη αντιμετώπιση των βλαβών έχει οδηγήσει σε πολυετή συνεργασία.

Εταιρεία εισαγωγής και εμπορίου δερμάτινων ειδών Motiva - Καισαριανή: Μας εμπιστεύεται για τη γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των βλαβών.

Divino Dono - Κατάστημα ρούχων στο Χαλάνδρι: Ολική ανακατασκευή του καταστήματος και των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων με σκοπό την ενεργειακή αναβάθμιση του και τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. 

Κινηματογράφος Αβάνα - Χαλάνδρι: Η συνεργασία ξεκίνησε με μια απλή αντικατάσταση φωτιστικών το 2015. Σήμερα, αναλαμβάνω κάθε ανακαίνιση και επεκτείνουμε την συνεργασία μας.

Κατάστημα κοσμημάτων Δημόπουλος - Χαλάνδρι

Καφετέρια belga - Χαλάνδρι

Γυμναστήριο The Squad - Αγία Παρασκευή