6977444161 Ζωοδόχου Πηγής 18, Χαλάνδρι dimitrisanthis3@gmail.com
hero image
 
 
 

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
Δημήτρης Ανθής | Ενεργειακός Σύμβουλος - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις | Χαλάνδρι Αθήνα


 

Γνωρίζουμε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζεστε για να μπορέσει να ολοκληρωθεί οποιαδήποτε υπόθεση αφορά το ηλεκτρικό σας ρεύμα. 
Αναλαμβάνουμε όλες τις Διεκπεραιώσεις ΔΕΗ για να ολοκληρώσουμε άμεσα και υπεύθυνα απαλλάσσοντάς σας από το άγχος των διαδικασιών.
 

 ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ
Η αλλαγή ονόματος στη ΔΕΗ είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, την οποία καλούμαστε να εκτελέσουμε για πολλούς λόγους αλλά κυρίως όταν μετακομίζουμε. Αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωσή της με σκοπό την αποφυγή της ταλαιπωρίας και της γραφειοκρατίας άμεσα και αποτελεσματικά.


 ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΟΧΟ
Ο καταναλωτής ρεύματος έχει δικαίωμα να επιλέξει όποιον πάροχο θέλει εκτός της ΔΕΗ. Με βάση τις ανάγκες του σπιτιού η της επιχείρησης σας, καθώς και την κατανάλωση που κάνετε σας ενημερώνουμε ώστε να επιλέξετε τον κατάλληλο πάροχο και το καταλληλότερο πρόγραμμα. Δείτε τα νέα προγράμματα του Ήρων.


 ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
Η επανασύνδεση είναι ακόμα μία διαδικασία που απαιτεί να καταναλώσετε αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο σας. Επειδή η καθημερινότητα είναι πολύ απαιτητική και ο χρόνος σας λίγος μπορείτε να μας αναθέσετε την διεκπεραίωση της υπόθεσής σας.


 ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΡΕΥΜΑ
Επιλέγοντας να βάλουμε νυχτερινό μετρητή κερδίζουμε χαμηλότερες χρεώσεις σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Αναθέστε στην έμπειρη ομάδα μας την υπόθεσή σας για πλήρη ενημέρωση και κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών στο ΔΕΔΔΗΕ.


 ΝΕΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ - ΡΟΛΟΪ
Σε ακίνητα που δεν έχουν ηλεκτροδοτηθεί ποτέ πρέπει να γίνει αίτηση για νέο μετρητή στον ΔΕΔΔΗΕ για να πάρουν ρεύμα. Επίσης, πολλά νοικοκυριά και πολλές επιχειρήσεις έχουν ακόμα παλιά ρολόγια που θέλουν αλλαγή. Φροντίζουμε για την άμεση κατάθεση των δικαιολογητικών σας ώστε να δρομολογηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες.


 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ (ΥΔΕ)
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και κλείνοντας ραντεβού ερχόμαστε στον χώρο σας για τον έλεγχο της ηλεκτρολογικής σας εγκατάστασης. Παρέχουμε αυθημερόν έκδοση του πιστοποιητικού (ΥΔΕ) σε μικρές εγκαταστάσεις. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορεί να γίνει και κατάθεση στον ΔΕΔΔΗΕ.


 ΔΙΑΚΟΠΗ
Η διακοπή στις περισσότερες περιπτώσεις είναι απαραίτητη όταν αποχωρούμε από ένα ακίνητο. Με μία απλή εξουσιοδότηση ολοκληρώνουμε την διακοπή του ρεύματος σας, απαλλάσσοντάς σας από τη διεκπεραίωση της υπόθεσης.


 ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΕΤΡΗΤΗ
Εάν θέλετε να καταργήσετε το ρολόι του ακινήτου σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας δώσετε τα απαραίτητα έγγραφα και εμείς ολοκληρώνουμε την διαδικασία για εσάς.


 ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ (ΤΑΠ)
Ο δήμος είναι μια δημόσια υπηρεσία που κάποιες φορές δεν μπορούμε να αποφύγουμε. Μια τέτοια περίπτωση είναι όταν πρέπει να διορθώσουμε τα τετραγωνικά του ακινήτου μας. Μπορείτε να αποφύγετε τη σχετική ταλαιπωρία, καθώς σας ενημερώνουμε για τα απαραίτητα χαρτιά ώστε να κάνουμε τις απαιτούμενες ενέργειες για την ολοκλήρωση της υπόθεσής σας.


 ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΟ ΡΕΥΜΑ
Θέλετε να κάνετε εργασίες σε μία οικοδομή ή απλά να ανανεώσετε το εργοταξιακό ρεύμα; Κανένα πρόβλημα! Έχοντας τις γνώσεις φροντίζουμε να σας ενημερώσουμε για τα έγγραφα που απαιτεί ο ΔΕΔΔΗΕ ώστε να γίνει η αίτηση.