6977444161 Ζωοδόχου Πηγής 18, Χαλάνδρι dimitrisanthis3@gmail.com
hero image

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ {noPicture}
 
 
 
 
Ο σύγχρονος εσωτερικός φωτισμός προέρχεται από διάχυση φωτός σε όλο το δωμάτιο μέσα από διαφορετικές πηγές, έχει την δυνατότητα να αυξομειώνεται η ένταση του, από dimmer, επιτυγχάνοντας, ταυτόχρονα, εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας. 

Σε άλλες περιπτώσεις, που θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα ή να προβάλλουμε μια επιφάνεια, χρησιμοποιούμε φωτιστικά τοίχου ή φωτιστικά σποτ στενής δέσμης.

Για τους εξωτερικούς χώρους υπάρχουν ειδικά φωτιστικά με συγκεκριμένες προδιάγραφες.

Τα φωτιστικά μπορούμε να τα βάλουμε σε λειτουργία εκτός από τον συνήθη τρόπο με έναν διακόπτη μέρας – νύχτας ή αυτόματα με έναν χρονοδιακόπτη ή ακόμα με έναν αισθητήρα κίνησης. Τελευταία, υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μας δίνουν τη δυνατότητα το χειρισμό τους απομακρυσμένα ακόμα και με wi-fi.

 


 

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία τάση για περιφερειακό φωτισμό, ενώ αποφεύγουν πολλοί το κεντρικό φωτιστικό στον χώρο. 

Ο σωστός περιφερειακός επιτυγχάνεται με ταινίες led και απλίκες τοίχου. Με αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει μια πηγή φωτισμού ώστε να δημιουργεί σκιές, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές πηγές που δημιουργούν ένα ομοιόμορφο φωτισμό.

Μέσω της μελέτης εσωτερικού και εξωτερικού φωτισμού που προσφέρει η επιχείρησή μας, μπορούμε να βρούμε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις, επιτυγχάνοντας ένα λειτουργίκό και καλαίσθητο αποτέλεσμα σε κάθε δωμάτιο, καλύπτοντας τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου.

Επιδιώκουμε τη χρήση λαμπτήρων και ταινιών led για την επίτευξη σημαντικής εξοικονόμησης ενέργειας μέσω υψηλού επιπέδου φωτισμού.

 
 
 
Πίσω